Veden valtakunnan yli kolmivuotinen työrupeama oli meistä tekijöistä poikkeuksellisen antoisa. Suomalainen vesiluonto on vertaansa vailla ja suomalaiset todellista veden kansaa, joille vesi tuo iloa, terveyttä, elantoa ja inspiraatiota moneen.

Mutta mistä juuri sinä erityisesti pidit? Mikä puhutteli sinua eniten ja mikä taas olisi ansainnut mielestäsi enemmän huomiota? Oliko jotain, mikä ei mielestäsi toiminut?

Uskomme vahvasti luonnosta sekä ihmisen ja luonnon suhteesta kertovien dokumenttien voimaan ja tärkeyteen. On hienoa, että ne tavoittavat niin paljon ja niin eri-ikäisiä katsojia.

Haluamme löytää mielenkiintoisia ja uudenlaisiakin näkökulmia ja kerrontatapoja. Kerro, mitä mieltä olet ja mitä sinä erityisesti haluaisit nähdä? Arvostamme palautettasi suuresti.

One Comment

 • Hannu Luomi says:

  Moi Petteri!
  Aina katson sun tekemät dokumentit,tai mitä ne luonto-ohjelmat onkaa.?Ja uusinnat myös katsonaina.Ne on kyllä maailmanparhaita luonto-ohjelmia mitä tuo toosa näyttää.
  Yksi ongelma sinun ohjelmissa on,ja se on tuo NYKYINEN MUSIIKKI.Se on järkyttävää ja kauheeta kuunneltavaa siinä jutustelun lomassa.!!!!
  Se Akka kiekuu ihan jonninjoutavia,eihä se ole edes musiikkia.!
  Laitahan se entinen musiikintekiä hommiin,se on helvetin mukavaa ja rauhoittavaa musiikkia,ja sopii luonto-ohjelmien taustamusiikiksi.Tuo kirkuja joutaa ihan omiinhomminsa.
  KAUHEETA KUUNNELTAVAA näin hyvissä luonto-ohjelmissa.
  Ja mieti,vanhat mummot ja papat tykkää siitä taustamusiikista,siis siitä vanhasta.Ja se musiikki on heille rauhoittavaa ja saavat sinun puheestakin jotain selvää.Se Akka kun kiekuu,kukaan ei sun jutuista tajua hölkäsenpölyä.
  Kuten vanha opettajani aikoinaan sanoi,PAINA SE MIELEEN POIKASENI.Ja painoin.
  Mutta tämmöstä nyt.Koita parantaa tapasi ja tee uusia hyviä juttuja.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.